Районната прокуратура в гр. Силистра ръководи досъдебно производство за престъпление

...
Районната прокуратура в гр. Силистра ръководи досъдебно производство за престъпление
Коментари Харесай

Районна прокуратура-Силистра ръководи досъдебно производство във връзка със самоубийството

Районната прокуратура в гр. Силистра управлява досъдебно произвеждане за закононарушение по член 127, алинея 1 от Наказателен кодекс - за склоняване към самоубийство, по отношение на съдбовен случай, зародил в помещение за задържане в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Силистра.

Вечерта на 8 август 2022 година 40-годишният М.И. бил арестуван за период до 24 часа в постройката на районното ръководство в града. Малко по-рано, той бил открит в дома си, откакто на телефон 112 постъпил сигнал за упражнявано от него домашно принуждение по отношение на дамата, с която живеел на

Около 03:45 часа на 9 август, полицейски чиновник намерил арестувания обесен. Незабавно по случая е формирано следствено дело. Извършен е оглед на местопроизшествието, назначена е съдебно-медицинска експертиза. Следи от принуждение не са открити.

Работата по досъдебното произвеждане продължава под управлението и надзора на Районна прокуратура - Силистра. Разследването е поверено на следовател от Окръжния следствен отдел.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР