Районната прокуратура в Горна Оряховица е привлякла като обвиняема 34-годишната

...
Районната прокуратура в Горна Оряховица е привлякла като обвиняема 34-годишната
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на 34-годишната учителка за убийство на бебето й

Районната прокуратура в Горна Оряховица е привлякла като обвинена 34-годишната учителка Венелина Петкова за ликвидиране, осъществено от майка върху рожба във време на раждане или незабавно след него. Тя е с мярка за неотклонение " подписка " и продължава лекуването й в горнооряховската болница. По това обвиняване я грозят до 3 години затвор.

Преподавателката по история и британски в стражишкото село Виноград крила бременността си, тъй като не желала четвърто дете. Същия ден била в клас. Тръгнала си от селото с учебното автобусче в 15.30 ч. Родила сама в парк " Пролет " в железничарския град, където живее фамилията. После натъпкала момченцето в чанта, само че получила солиден кръвоизлив и инцидентни минувачи повикали кола за спешна помощ.

Тя била откарана в болничното заведение, дружно с багажа и персоналните си движимости, без медиците да подозират, че бебето е в чантата. След приемането й в АГ отделението, брачният партньор дошъл да я види и тя предала багажа. Така трупчето се е оказало в багажника на колата му, където било намерено от служителите на реда, споделиха проверяващи. На този стадий се счита, че той не е съпричастен към закононарушението.

Аутопсия посочила, че бебето е родено живо, дишало е 10-тина минути, след което е удушено. По случая са назначени спомагателни експертизи./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР