Районната прокуратура в Добрич задържа за срок до 72 часа

...
Районната прокуратура в Добрич задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Крадците, обрали игрална зала в Генерал Тошево, се изправят пред Темида

Районната прокуратура в Добрич задържа за период до 72 часа и притегли към наказателна отговорност двама мъже. В.И. (37 г.) и К.М. (22 г.) са упрекнати за обир на игрална зала в Генерал Тошево, оповестяват от прокуратурата.

Обвиняемите са остарели познайници на полицията. Те са престъпно проявени. Осъждани са за разнообразни закононарушения, в това число грабежи и обири.

Около 03,00 часа на 29 януари 2024 година В.И. и К.М. влезнали в игрална зала, откакто всички гости напуснали обекта. По-възрастният от тях стрелял във въздуха с газов револвер и заплашил крупието в залата. Двамата крадци вързали крупието, с цел да не алармира за грабежа.

Обвиняемите взели оборота, който възлизал на към 5000 лв., портативен компютър и мобилния телефон. Те разкрили и железен сейф, в който имало 25 000 лв.. Крадците взели парите и напуснали игралната зала. След това те се разделили, като всеки се заел с друга задача по укриване на следите си.

След като съумяло да се освободи, крупието подало сигнал. В резултат на подхванатите от органите на реда дейности, причинителите на действието били открити и арестувани.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на ТО-Генерал Тошево при Районната прокуратура в Добрич. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинените.
 Арестуваха двама мъже, обрали игрална зала в Генерал Тошево
Арестуваха двама мъже, обрали игрална зала в Генерал Тошево

Крадците отмъкнали огромна сума пари, мобилен телефон и компютърна конфигурация
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР