Районната прокуратура в Добрич внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Районната прокуратура в Добрич внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Прокуратурата в Добрич внесе обвинителен акт срещу 40-годишен мъж за блудство и отвличане на дете

Районната прокуратура в Добрич внесе в съда обвинителен акт против 40-годишен мъж, който ще бъде съден за блудничество и похищение на 8-годишно момиченце.

На 3 август 2022 година потърпевшото дете беше оповестено за търсене, откакто изчезна от центъра на Добрич. Момиченцето се намирало там дружно със своите две сестри. Трите деца били сами, защото майка им, която ги отглеждала сама, работела в курортен комплекс " Албена " и в този ден била на промяна.

Момиченцата постоянно просели и точно по този начин обвиненият съумял да води със себе си едно от тях. Той се възползвал от това, че то отишло да му желае пари. Дал му лев и го завел да му купи сладолед. Спечелил доверието му, 40-годишният мъж повел детето към село Плачи дол, където живеел и работел. Там го връзвал и блудствал с него.

Пострадалото дете беше намерено на 4 август 2022 година в центъра на Добрич, оставено там от обвинения, който липсващ. След търсене, мъжът беше арестуван. Обвиняемият ще дава отговор за осъществените от него две закононарушения – за блудничество и за похищение. Ако бъде приет за отговорен, за първото закононарушение може да получи затвор за период от 1 до 6 години, а за второто – от 3 до 10 години.

Автор: Надежда Карапанчева
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР