Районната прокуратура в Бургас е задържала за срок до 72

...
Районната прокуратура в Бургас е задържала за срок до 72
Коментари Харесай

3 обвинения за Чушката заради екшъна в игралните зали

Районната прокуратура в Бургас е задържала за период до 72 часа 35-годишния Владимир Генчев, по прочут в града като Чушката, поради екшъна в игралните зали в жк. „ Изгрев”. Освен това има и импортирано в съд искане за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по 3 обвинявания - за безчинство, съзнателно заличаване на непознато имущество и за закононарушение срещу активността на държавни органи на властта. Ако бъде наказан, бургазлията се обрисува дълго време да търка наровете в пандиза.

Припомняме, че на 31 август т. година Чушката вилня в несъответстващо положение в хазартните залите „ Версай” и „ Елит” в жк. „ Изгрев”, където е унищожил общо 10 броя игрални автомати, 1 брой преносим компютър и 1 брой компютър, всички движимости на стойност от към 17 800 лева, благосъстоятелност на разнообразни юридически лица.

Генчев блъскал и чупел с юмруци намиращите се в залите автомати и ротативки, даже налагал жителите, които този миг били в обектите за хазарт.

А трето му обвиняване е за проявена експанзия и непокорство на органите на реда, които се отзовали незабавно откакто Чушката нахлул озверял във „ Версай’. Той отказал да се подчини на неведнъж издадените устни разпоредби: „ Спри на място! “ от ченгетата на Пето районно управление (на МВР), даже опитал да избяга от екшъна. След като бил настигнат от полицейските чиновници, оказал гневна опозиция при задържането му, стартира ги блъскал и удря с юмруци.

Предстои през днешния ден, 03.09.2020 година, Районен съд – Бургас да насрочи съвещанието си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР