Районната прокуратура в Благоевград започва разследване за смъртта на двамата

...
Районната прокуратура в Благоевград започва разследване за смъртта на двамата
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва инцидента със загиналите в пожара лесничеи |

Районната прокуратура в Благоевград стартира следствие за гибелта на двамата лесничеи, които починаха в пожара край Сандански. 

Установено е, че на 3 август в региона на планинските села Голешово и Петрово е зародил пожар. Огънят бил овладян, след което на място били изпратени чиновници на Югозападно държавно дружество Благоевград. По-късно пожарът се увеличен.

Следобед на 4 август на горска пътека в местността „ Св. Илия “ в региона на с. Голешово са били открити телата на А.Г. (на 33 години) и В.Д. (на 46 години) - чиновници в горското стопанство. Незабавно бил подаден сигнал. Пристигналите екипи на полицията и незабавна помощ установили гибелта на двамата мъже.

Третият потърпевш – 47-годишният С.К., е в тежко положение и е бил превозен за оказване на лекарска помощ. В момента мъжът е настанен в " Пирогов ".

Мястото на трагичния случай е локализирано. Направен е оглед. Разпитват се очевидци. Предстои да бъдат назначени експертизи. Районът и до момента продължава да бъде рисков, заради което е невероятно осъществяване на спомагателни огледи, оповестяват от прокуратурата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР