Районната прокуратура - Пловдив започва разследване на начина, по който

...
Районната прокуратура - Пловдив започва разследване на начина, по който
Коментари Харесай

Районна прокуратура в Пловдив започва разследване на фотосесията на Рут Колева в Перущица

Районната прокуратура - Пловдив стартира следствие на метода, по който е снимана фотосесията на Рут Колева в Перущица. Това сподели пред публицисти районният прокурор Чавдар Грошев. Певицата снима видеоклип и фотоси, качена върху символичната костница, част от мемориалния комплекс, отдаден на три генерации в Перущица. Той посочи, че в границите на месец ще стане ясно дали ще се съберат данни, задоволителни за досъдебно произвеждане. 
 
" Ще бъдат снети сведения от лицата, създали клипа и от кмета на Перущица, с цел да се види дали са осъществени хулигански действия; какъв е паметникът, поддържа ли се, какъв е достъпът до него ", посочи Грошев. Той заяви, че в Районна прокуратура - Пловдив е подаден сигнал на 4 ноември от кмета на община Перущица Мария Вълканова, в който е посочено, че има безчинство от страна на певицата пред саркофага на паметника. 
 
Предстои да се ревизира дали са осъществени непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи се в очевидно пренебрежение както към жителите на град Перущица, по този начин и обществото като цяло. Към сегашния миг по случая работят чиновници от Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Стамболийски. Назначена е и инспекция, с цел да се откри на място какво е положението на паметника.
 
По-рано през днешния ден, пред Българска телеграфна агенция Вълканова сподели, че държанието на въпросната певица е неуместно, неприемливо и грозно. Тя акцентира, че за това никой от града не е бил известен и никой не е бил питан и добави, че с дейностите си Колева е протегнала ръка на паметта на хилядите пeрущинци, починали за свободата на България, което е засегнатост както за цялото население на града, по този начин и за нацията ни. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР