Районната лекарска колегия в Пловдив ще връчи наградите Лекар на

...
Районната лекарска колегия в Пловдив ще връчи наградите Лекар на
Коментари Харесай

Връчват наградата Лекар на годината

Районната лекарска гилдия в Пловдив ще връчи премиите " Лекар на годината 2017 " довечера на специфична гала. Призът за управител на лечебно заведение за 2017 ще получи шефът на УМБАЛ " Каспела " доцент Илиан Дойков, а за деен принос в специалността " Съдебна медицина " - доцент Светлозар Спасов от катедрата по " Съдебна медицина " в МУ.

Отличени от колегията на районно равнище са още доктор Недялка Стефанова - завеждащ детското поделение в МБАЛ Асеновград, доктор Добрин Кръстев - шеф на АГ отделението в МБАЛ Първомай, доктор Иво Кехайов от клиниката по неврохирургия на УМБАЛ " Свети Георги ", доктор Красимира Станева от хирургично поделение на МБАЛ " Еврохоспитал ", доктор Цветан Петров от МБАЛ Карлово, общопрактикуващите лекари доктор Александър Калайджиев - от Пловдив и доктор Иван Горев - от Куклен.

За влиятелното отличие на национално равнище са номинирани трима лекари. Д-р Свитлана Бачурска, шеф на отделението по клинична патология в КОЦ - Пловдив и помощник в катедра " Обща и клинична патология " в МУ e препоръчана за премията в категорията " Ти си нашето бъдеще ". Отличен доктор за 2017 от БЛС e и завеждащият отделението по съдова хирургия в МБАЛ " Света Каридад " доктор Георги Сакакушев, а за деен принос в специалността хирургия е номиниран шефът на Клиниката по хирургия в УМБАЛ " Каспела " професор Росен Димов. Националните награди ще бъдат раздадени в София в Деня на българския доктор, който се празнува обичайно на 19 октомври, празник на Свети Иван Рилски Чудотворец.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР