Районната избирателна комисия в Пловдив-град е проверила сигнал, че от

...
Районната избирателна комисия в Пловдив-град е проверила сигнал, че от
Коментари Харесай

Кафеавтомат в Пловдив пуска чашки с името на кандидат-депутат

Районната изборна комисия в Пловдив-град е проверила сигнал, че от кафеавтомат на ул. „ Стефан и Обрейко Обрейкови “ напитките са в картонени чаши, брандирани в интерес на кандидат-депутат. Информацията за това е получена на електронната поща на комисията в 6,43 часа през вчерашния ден - в деня за размисъл.

Проверка на място е направена в 10,45 часа и закупеното кафе е било в елементарна чаша. Бил е извършен и диалог със притежателя на машината, който обяснил, че всички автомати се зареждат с консумативи сред 7 и 8 часа и в съответния също са доставени елементарни чаши малко след 7,15 часа. До този миг машината е предложила напитките с чаши, заредени през предходния ден, които фактически са били рекламни за въпросния претендент за Народното събрание. При това състояние в комисията вземат решение, че няма непозволена пропаганда в деня са размисъл, и оставят сигнала без почитание.

В Асеновград пък тази заран е подредено на ръководителя на секционна комисия в учебно заведение " Никола Вапцаров " да бъдат отстранени предизборни плакати, които се намират на по-малко от 50 м от постройката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР