Районната администрация на Изгрев започва поредна битка срещу опит за

...
Районната администрация на Изгрев започва поредна битка срещу опит за
Коментари Харесай

Фармаолигарх грабна общинска земя: Кметът на Изгрев

" Районната администрация на " Изгрев ” стартира поредна борба против опит за кражба на общинска земя. Умишлено или не, " Търговска Лига Национален аптечен център ЕАД ”, направи изменение и нанасяне в Кадастъра на имотни граници на тяхна благосъстоятелност на бул. ”д-р Г. М. Димитров ” в ж.к. ”Дианабад ”.

 След деликатен разбор на новонанесените граници на парцела от страна на нашите експерти се оказа, че към него са " присвоени ” 21 кв.м допълнително и то от общинската благосъстоятелност в съседство. Нещо повече, тези 21 кв.м обгръщат един от методите към входа и рампата за хора с увреждания на бл.1.

 В трите минали години на сегашния мандат, нашата администрация потвърди кардиналната си и непрекъсната позиция против всеки опит за ощетяване на жителите на " Изгрев ” и общината. Заедно успяхме на спасим десетки публични парцели от кражба и освободихме доста, непозволено заграбени в годините такива в трите ни квартала.

 Воден от кардиналното си схващане, че публичният интерес би трябвало на надвива, а правата на хората и администрацията да се пазят, разпоредих цялостна инспекция на случая и подготвеност за неотложно несъгласие против въпросните документи и тяхното оборвате в съда.

 Докато съм кмет на нашия регион, няма да разреша нито педя общинска земя да бъде продадена, открадната или непозволено владяна.

Заедно ще създадем " Изгрев ” едно по-добро и заслужено място за живот, той е нашият общ дом! ", написа кметът на Район Изгрев Делян Георгиев.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР