Районна прокуратура - Враца се е самосезирала по информация по

...
Районна прокуратура - Враца се е самосезирала по информация по
Коментари Харесай

Врачанската прокуратура проверява дали полицаи са били мъж в Козлодуй

Районна прокуратура - Враца се е самосезирала по информация по репортажи в медии, в които 22-годишен мъж от Козлодуй декларира, че е бил подложен на полицейско принуждение. Случката е от 05.08.2022 година през нощта в центъра на гр. Козлодуй.

Прокуратурата е била известена за формирано в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Козлодуй досъдебно произвеждане, в което се показва, че 22-годишният е отказал да показа документ за идентичност, да му биде осъществена инспекция и няколко пъти е направил опити да напусне мястото на инспекцията - пространството пред заведение на ул. " Христо Ботев ". Досъдебното произвеждане е формирано за закононарушение по член 270, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Образуваната за полицейско принуждение кореспонденция би трябвало да обясни в цялост на обстоятелства и условия, свързани с случая. Проверката ще се извърши от ОД на Министерство на вътрешните работи гр. Враца. Предстои да се снемат сведения от участвали на местопроизшествието и от полицейските чиновници.
 22-годишен твърди, че има полицейско принуждение против него
22-годишен твърди, че има полицейско принуждение против него

Любослав Коцев бил обичай в ареста
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР