Районна прокуратура - Варна внесе в съда обвинителен акт срещу

...
Районна прокуратура - Варна внесе в съда обвинителен акт срещу
Коментари Харесай

Съдят мъж, показвал пениса си многократно на публични места

Районна прокуратура - Варна внесе в съда обвинителен акт против 32-годишен мъж, обвинен за това, че в нескончаем интервал от време, правил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото и характеризиращи се с извънреден цинизъм. А.Т. ще бъде съден за закононарушение по член 325, алинея 2, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Действията на обвинения станали публично притежание през месец ноември 2022 година. В интервала от октомври до 14 ноември той бил засечен няколко пъти да прави непристойни дейности в автомобила си.

Мъжът изпитвал предпочитание да демонстрира половия си член на обществени места, до момента в който се самозадоволява, като в началото бил по-плах, само че последователно дейностите му станали по-цинични и той почнал да показва желанията си на обществени места в централната част на Варна, през светлата част на денонощието. А.Т. избирал разнообразни места за паркиране на ул. „ Парижка комуна “, наоколо до разнообразни детски заведения, спирал колата си там и щом забележел преминаваща по улицата жена, съзнателно свалял прозореца на автомобила, усилвал музиката и започвал да онанира. Това предизвиквало отвращение у тях, като в една от обстановките пострадалата жена направила забележка на 32-годишния мъж, извадила телефона си и го снимала. 

Сигнал за дейностите на младия мъж бил подаден в ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна, а казусът придобил сериозна социална известност. В хода на следствието по формираното досъдебно произвеждане били събрани задоволително доказателства за съпричастността на А.Т. към гореописаното действие. Той бил притеглен към наказателна отговорност.

Обвиняемият няма престъпни прояви и не е прочут на органите на реда. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване „ отнемане от независимост “ за период до пет години, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР