Районна прокуратура–Варна привлече към наказателна отговорност за палеж на моторно

...
Районна прокуратура–Варна привлече към наказателна отговорност за палеж на моторно
Коментари Харесай

Съдят за палеж на микробус млада жена от село Стефан Караджа

Районна прокуратура–Варна притегли към наказателна отговорност за палеж на моторно транспортно средство – закононарушение по член 330, алинея 1 от Наказателен кодекс, 29-годишната М.С. от село Стефан Караджа.

Жената не е престъпно проявена и не е осъждана за други закононарушения. На същата е избрана мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 300 лв..

Палежът на микробус „ Мерцедес “, паркиран покрай стадиона в селото, е осъществен на 11 юни 2022 година към 06,30 часа. М.С. и притежателят му се познавали и сред тях зародил спор вечерта преди случая. През нощта дамата се забавлява с компания отвън селото.

На сутринта тя се върнала, отишла до транспортното средство като била готова с туба бензин и запалка. Заляла микробуса със запалителната течност и го запалила. Обвиняемата напуснала местопроизшествието и се прибрала в дома си, където часове по-късно била арестувана.

Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава под надзора и управлението на прокурор от Търговско отделение – Девня при Районна прокуратура–Варна.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР