Районна прокуратура - Варна предаде на съд 32-годишен мъж, обвиняем

...
Районна прокуратура - Варна предаде на съд 32-годишен мъж, обвиняем
Коментари Харесай

На съд отива мъж, заглеждал се по жени и мастурбирал в колата си във Варна

Районна прокуратура - Варна съобщи на съд 32-годишен мъж , обвинен за това, че в нескончаем интервал от време, правил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и характеризиращи се с извънреден цинизъм. Престъплението е класифицирано по член 325, алинея 2, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс.

В интервала от октомври до 14 ноември 2022 година А.Т. бил засечен няколко пъти да демонстрира половия си член и да се самозадоволява в автомобила си. Мъжът паркирал на разнообразни места, в множеството случаи наоколо до детски градини и ясли в централната част на града.

Действията се развивали през деня и когато А.Т. забележел преминаваща по улицата жена, съзнателно свалял прозореца на автомобила, усилвал музиката и започвал да мастурбира. В една от обстановките пострадалата жена направила забележка на 32-годишния мъж, извадила телефона си и го снимала.

Подаден е и сигнал в ОДМВР-Варна, а казусът придобил сериозна социална известност. По случая е било формирано досъдебно произвеждане, като са събрани задоволително доказателства за съпричастността на А.Т. към закононарушението.

Обвиняемият няма престъпни прояви и не е прочут на органите на реда. Ако бъде приет за отговорен той може да получи наказване " отнемане от независимост " за период до 5 години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР