Районна прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем по бързо

...
Районна прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняем по бързо
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 22-годишен мъж за притежание на екстази

Районна прокуратура в Стара Загора притегли като обвинен по бързо произвеждане 22-годишен мъж за владеене на екстази. Това оповестяват от пресцентъра на държавното обвиняване.

На 9 март тъй наречените обвиненият В.Г. слязъл от трен на жп гарата в Стара Загора. Там бил спрян от полицейски чиновници, които при инспекция открили, че в джоба на якето му имало 27 таблетки. Те били конфискувани. Изготвената физикохимична експертиза посочила, че таблетките са наркотични субстанции – екстази. Общата стойност на таблетките е 965 лв.. 

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. Престъплението е квалифицирано по член 354а ал.3 т.1 от Наказателния кодекс. 

Ако бъде потвърдена виновността му, се планува наказване отнемане от независимост от една до шест години и санкция от две хиляди до 10 хиляди лв..

В.Г. е осъждан за обири.

Припомняме, че преди дни мъж и жена бяха арестувани при профилирана полицейска интервенция против наркотичните субстанции в радневско село.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР