Районна прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвиняеми четирима

...
Районна прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвиняеми четирима
Коментари Харесай

Двама мъже и двама непълнолетни блудстваха и изнасилиха жена в Раднево

Районна прокуратура в Стара Загора е привлякла като обвинени четирима мъже, които в съучастничество са блудствали и изнасилили жена на 49 години в Раднево.

Срещу Д.Г. на 38 години,  И.Е. на 31 година и двама малолетни 16-годишни младежи са повдигнати обвинявания, че на 6/7 март т.г. посредством приложимост на мощ, са направили в съучастничество дейности за да удовлетворят полово предпочитание. Срещу четиримата е повдигнато и второ обвиняване, че в тогава те са се съвкупили с дамата, като са я принудили към това със мощ и действието е осъществено от повече от две лица. 

Обвиненията са квалифицирани по чл.150, ал.1 и по чл.152, ал.3 т.1 вр. с ал.1 т.2 от Наказателния кодекс. За тях законът планува наказване от две до осем години и от три до петнадесет години.

Обвиняемият Д.Г., е неосъждан, а И.Е. е осъждан преди. С разпореждане на наблюдаващия прокурор Д.Г., и И.Е. са арестувани за период до 72 часа. По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двамата. Спрямо малолетните обвинени е избрана мярка „ под надзора на контрольор от Детска педагогическа стая “.  

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР