Районна прокуратура в Карлово внесе искане в съда за определяне

...
Районна прокуратура в Карлово внесе искане в съда за определяне
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска „задържане под стража за ромите, потрошили заведение в Кърнаре

Районна прокуратура в Карлово внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на И.Я., 25 година, и Ил. Я., на 37 година, и Я.Я., на 32 година, привлечени като обвинени за това, че на 4.05. 2019 година в с. Кърнаре, обл. Пловдив, като съизвършители, направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно неуважени към обществото, като действието по своето наличие се отличава с изключителна смелост и цинизъм и за това, че на същата дата и място, тримата като съизвършители, са повредели незаконно непозната недвижима движимост – питейно заведение кафе-аперитив, като са унищожили остъклението на входната врата и на заведението, всичко на общо стойност 350 лв..

32-годишният Я.Я. е притеглен като обвинен и за това, че на 4.05.2019 година, в с Кърнаре, обл. Пловдив, се заканил на другиго с убийството и това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му.

До момента по делото са осъществени оглед на местопрестъпление, разпити на очевидци, назначени са експертизи и други Предстои Районен съд-Карлово да насрочи съвещание по настояването на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР