Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Г.И., на 25 г.,

...
Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Г.И., на 25 г.,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвиняем за кражба на пари и бижута

Районна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен Г.И., на 25 година, за това, че на 07.04.2022 година в гр. Казанлък, посредством разрушение на загради, крепко направени за отбрана на парцел, е лишил непознати движими движимости – пари (сумата от 1000 лева), юбилейна монета, сребърни бижута, дамски ръчен часовник и други движимости от две лица, без тяхно единодушие, с желание незаконно да ги присвои.

Деянието е осъществено в изискванията на повторност в значителен случай. Престъплението е квалифицирано по чл.195, ал.1 т.3 и т.7 вр. 194, ал.1 вр. член 28 ал.1 от Наказателния кодекс.

На 07.04.2022 година Г.И. посредством изтребване на отвор в тавана на помещение – кухня в къща в гр.Казанлък, и в неявяване на живущите там, лишил пари, бижута и други движимости.

Г.И. е осъждан и е бил открит като причинител и на още едно закононарушение срещу собствеността. Наблюдаващият прокурор е постановил задържане за период до 72 часа. По искане на прокуратурата Районен съд-Казанлък е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР