Районна прокуратура – Сандански е предала на съд К.Б. (на

...
Районна прокуратура – Сандански е предала на съд К.Б. (на
Коментари Харесай

Съдят 43-годишен мъж, блудствал със 7-годишната си племенница

Районна прокуратура – Сандански е предала на съд К.Б. (на 43 години) по обвиняване за осъществено от него закононарушение по член 149, алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият Б. е неведнъж осъждан. Към м. септември 2019 година живеел чартърен в село в област Благоевград. На 28.09.2019 година К.Б. се срещнал със сестра си и седемгодишната си племенница в кафене. Обикновено той купувал на детето разнообразни лакомства, на които то се радвало. На потегляне мъжът попитал майката на момичето дали щерка й може да пристигна да спи при него, на което дамата дала отговор утвърдително.

Мъж на 38 години е арестуван за блудничество

По-късно, откакто стигнали населявания от него парцел и влезнали в стаята, Б.К. присъединил тв приемника и избрал канал с музика. Нахранил се самичък, като не обърнал внимание на племенницата си, която му споделила, че е гладна. Поискал от момичето да му играе кючек, само че то отказало.

Обвиняемият се приготвил да ляга и споделил на детето да се съблече. След като то не му се подчинило, съумял да го направи посредством сломяване на съпротивата му. Мъжът направил със седемгодишното момиче блудствени дейности без съвкупление. На сутринта предизвестил племенницата си да не споделя на никого за случилото се, другояче „ ще я бие и ще й се скара “. Същият ден потърпевшото дете разказало на майка си за дейностите на вуйчо си. Бил подаден сигнал до полицейските органи.

Брутално закононарушение в Бургаско - юноша обра 92-годишна жена и блудства с нея

Предстои наказателното произвеждане против Б.К. да продължи в съда, оповестяват от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР