Районна прокуратура – Самоков е привлякла в качеството на обвиняем

...
Районна прокуратура – Самоков е привлякла в качеството на обвиняем
Коментари Харесай

Задържаха мъжа, душил жена в Самоков

Районна прокуратура – Самоков е привлякла в качеството на обвинен Г.Г. (на 25 години) за осъществено от него закононарушение по член 144, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

Около 06:20 ч. на 10.01.2021 година, на ул. „ Асен Карастоянов “ в гр. Самоков, А.А. нападнал четиридесет и четири годишна жена, като я повалил на земята и я стискал с ръце за врата. Заканил се на потърпевшата с думите: „ Сега ще те убия! “ Тя съумяла да го отблъсне, след което нападателят избягал.

Незабавно са били подхванати дейности по установяването на причинителя на незаконното действие, който бил разгласен за общодържавно търсене. Не след дълго мъжът бил арестуван. Известно е, че той е престъпно проявен и осъждан. Нападението против жена в гр. Самоков е осъществено от него в изпитателен период по две неоправдателни присъди по отношение на него – за обир и потребление на непознат платежен инструмент без единодушието на титуляра.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор А.А. е арестуван за период до 72 часа. Предстои съдът да прегледа импортираното от Районна прокуратура – Самоков искане за установяване на мярката му за неотклонение „ задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР