Районна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу 16-годишен младеж

...
Районна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт срещу 16-годишен младеж
Коментари Харесай

Tийнейджър от Кричим краде нощем, докато родителите му спят

Районна прокуратура - Пловдив внесе обвинителен акт против 16-годишен юноша от Кричим, който крадял нощем, до момента в който родителите му спят. Така за времето от 31 януари м.г. до 20.01.2021 година съумял 6 пъти да задигне разнообразни движимости и пари.
С. М. не посещавал учебно заведение. Хрумнало му прави обири от търговски обекти и коли в Кричим. Отнетите движимости продавал и по този метод си набавял пари за лични потребности. Докато бъде хванат, съумял да задигне от два автомобила, магазин за облекла втора ръка, склад за строителни материали и вендинг автомат мобилни телефони, пакетирани хранителни артикули, безалкохолни питиета, видеорегистратор, флашпамет и други, както и пари, всичко на обща стойност 1037 лв.. С.М. е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Пред съда застава и 36-годишен апаш. Обвинението против него е, че на 06.09.2021 година в село Скутаре е взел пари и документи от лек автомобил. На тази дата той бил в селото и минал около паркиран автомобил пред една от къщите. Счупил стъклото на предната врата и отмъкнал от купето борсета с 550 лв. и персонални документи. По-късно е бил открит от полицейските чиновници. Р. Д. също е в ареста.
Предстои Районният съд в Пловдив да насрочи разпоредителни съвещания по делата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР