Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо ДАниел Йорданов (Емили), на

...
Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт спрямо ДАниел Йорданов (Емили), на
Коментари Харесай

Съдят Куката, Чеченеца и Емили за гаврата в пловдивския мол

Районна прокуратура-Пловдив внесе обвинителен акт по отношение на ДАниел Йорданов (Емили), на 22 година, Тодор Чалъков - Куката, на 35 година, Петко Караилиев – Чеченеца, на 38 година, и С.К., на 31 година Те са предадени на съд за това, че на 03.04.2023 година в гр. Пловдив, като причинители и в съучастничество, а С.П., като помощник, направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм.

Куката и Чеченеца живеели в Пловдив, били безработни и главно се занимавали със снимането на къси видеоклипове, които споделяли в обществените мрежи. По този метод последователно добили известност, най-много измежду подрастващите. С. К. живеел в пловдивско село и помагал в организирането и снимането на видеоклипове, като в част от тях взел участие с периферни функции, прецизират от прокуратурата.

Даниел (Емили) живеел в гр. София и също бил деен в обществените мрежи и разнообразни интернет платформи за шерване на видеоклипове. Той се самоопределял като жена и бил известен с това, че в част от клиповете управлявал тротинетка. 

В началото на април 2023 година четиримата решили да снимат абсурден видеоклип, който след това да споделят в обществените мрежи и да станат още по-известни. С.П. работел на бензиностанция. Пострадалият Денислав, му бил сътрудник, като по темперамент бил доверчив, свенлив, срамежлив и елементарно манипулируем. Той познавал Куката и Чеченеца и ги считал за известни. Денислав в началото отказвал да взе участие в новия клип, само че защото бил елементарно манипулируем и доверчив, за което С.П. знаел, той го убедил да се включи в фотосите, с цел да стане прочут.  

На 3 април 2023 година, към 20 ч., четиримата обвинени се намирали на обществено място - в търговски център в гр. Пловдив, където имало доста хора. Там отишъл и Денислав. По авансово разискван сюжет те почнали да снимат клипа, като развеждали  него с колан, вързан в региона на шията му, а той лазел на коленете си и имитирал придвижванията на куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Даниел бил „ стопанин “ и държал каишката, а Куката и Чеченца давали команди.

Поведението им възмутило множеството жители, които били по това време в комерсиалния център.  По-късно видеоклипът бил оповестен и публикуван в обществените мрежи, което провокирало бурно публично отрицание. Четиримата обвинени са неосъждани.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР