Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка за измама с

...
Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди проверка за измама с
Коментари Харесай

Разследват измама с имотите на 57-годишния Иван, изчезнал за 6 месеца от Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди инспекция за машинация с парцели по случая с 57-годишния Иван Кацаров от " Кючук Париж ", който изчезна за 6 месеца и се завърна на 24 май вечерта.

Разследването е предоставено на чиновници на Първо районно ръководство, а срокът за приключването е 30 дни, оповестиха от държавното обвиняване. 

Кацаров се прибра в Пловдив в петък с рейса от Слънчев бряг. При идването си мъжът беше шокиран от новината, че трите му наследствени жилището са продадени за 53 хиляди евро и няма къде да се подслони. Пред посрещачите  Иван отхвърли да е продавал каквото и да е, или да е подписвал документи. " Не съм ходил при нотариус. Какви 100 000 лв., аз нямам една стотинка ", съобщи преди дни той.

57-годишният пловдивчанин беше в неопределеност от коледните празници, когато за последно братовчед му се чул с него. Синът му подал сигнал за изчезналия. Съседи на Иван също ходили в полицията, само че били върнати, тъй като не били близки родственици. При завръщането си Кацаров изясни, че бил на посетители в град Елена. Не знаел, че го търсят, тъй като няма телефон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР