Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа двама

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняеми и задържа двама
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинения на двамата мъже, обрали и били възрастни хора в Скутаре

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинени и задържа двама мъже за обир в дома на 86-годишна жена в Скутаре. Двамата мъже са на 23 и 35 години и са арестувани за това, че са откраднали телефон от 86-годишна жена и 65-годишния й наследник, като използвали мощ и заплашване за това.
Прочетете още
От прокуратурата оповестиха, че двамата мъже влезнали в двора на къща, където живеели възрастните хора. Мъжът усетил звук и излязъл на двора, където бил пресрещнат от двамата обвинени. Единият го блъснал с пестник в лицето и го повалил на земята. В това време неговият съизвършител влезнал в жилището, където се намирала 86-годишната жена. Той я блъснал и блъснал на леглото и почнал да тършува из къщата, с цел да търси пари. След като не намерил, взел мобилен телефон, оставен в една от стаите, и дружно с другия мъж избягали.

Няколко часа по-късно двамата са били открити от полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пловдив. При осъществено претършуване и изземване в жилище, населявано от единия от причинителите, е бил открит и конфискуван отнетия мобилен телефон. Двамата са арестувани за 72 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР