Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Владимир П., на 32 г.,

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Владимир П., на 32 г.,
Коментари Харесай

В Пловдив е арестуван мъж, заподозрян като сериен изнасилвач

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Владимир П., на 32 година, за това, че на 7 декември 2017 година и на 20 декември 2017 година се съвкупил с две лица от женски пол, като използвал за това мощ и заплашване, и закононарушенията са осъществени в изискванията на рисков рецидив, оповестява държавното обвиняване.

В известието на прокуратурата се споделя още:

" На 7 декември 2017 година, към 22,15 часа, в гр. Пловдив, обвиненият Владимир П. се намирал в региона на бул. „ Александър Стамболийски “. Там забелязал спрян лек автомобил, марка „ Ауди “, в който се намирала 19-годишна жена, която чакала нейна позната. Обвиняемият отворил вратата, седнал на шофьорската седалка, придвижил автомобила на 50 метра и спрял. Там откакто заплашил потърпевшата, я изнасилил. След това слязъл от автомобила и се отправил в незнайна посока.
На 20 декември 2017 година, в гр. Пловдив, към 20,30 часа, в региона на бул. „ Александър Стамболийски “, обвиненият Владимир П. забелязал лек автомобил, марка „ Рено Клио “, в който се намирала 21-годишна жена. Тя изчаквала собствен прочут. Обвиняемият Владимир П. отворил вратата, влезнал в автомобила, като го придвижил на към 50 метра в прилежаща улица и спрял. Обвиняемият заплашил със сгъваем джобен нож 21-годишната жена, с цел да я принуди да се реалокира на задната седалка на автомобила, където я изнасилил. След това слязъл и се отправил в незнайна посока.
Под управлението на Районна прокуратура-Пловдив по двата случая са били стартирани досъдебни производства. На 22 декември 2017 година обвиненият Владимир П. е бил е арестуван, към 22 часа, в дома си в гр. Пловдив. от чиновници на отдел „ Криминална полиция “ към ОД на МВР- Пловдив.
На 23 декември 2017 година с разпореждане на наблюдаващия прокурор той е арестуван за период до 72 часа.
Утре, 24 декември 2017 година, Районна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Владимир П. е бил осъждан на 4,3 година отнемане от независимост за осъществено от него закононарушение по член 152 алинея 1т. 2 от Наказателния кодекс – за обезчестяване. Той е бил освободен от пандиза през април 2017 година "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР