Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Г.М., на 58 г., за

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем Г.М., на 58 г., за
Коментари Харесай

Водач се саморазправя с млад колега след засичане

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен Г.М., на 58 година, за това, че на 26.05.2024 година на Голямоконарско шосе, се е саморазправил с извънреден цинизъм с млад лидер измежду засичане на пътя.

По досъдебното произвеждане е открито, че повода за случая е препречване на пътя от лек автомобил БМВ на движещия се в същата посока товарен бус „ Рено “, ръководен от 20-годишен мъж.

Поради тази причина е зародило леко пътнотранспортно произшествие с имуществени вреди, които не са на забележителна стойност.

Г.М. е принудил другия лидер да спре, извадил го от шофьорското място в кабината на буса, повалил го на земята, като го блъснал на пътното платно, в резултат на което му е предизвикал телесни увреждания.

Преди да извърши тези дейности Г.М. се опитал да извади законно притежаван револвер, само че изтървал оръжието на земята.

По делото са разпитани очевидци. Назначена е съдебномедицинска експертиза, която да откри типа на телесната щета на потърпевшия лидер, след което наблюдаващият прокурор ще реши налице ли са доказателства и за други осъществени от Г.М. действия, свързани с случая, за които да бъде притеглен към наказателна отговорност. 

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура-Пловдив.

Действията по следствието не престават.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР