Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 42-годишният Д.Д. за това, че

...
Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 42-годишният Д.Д. за това, че
Коментари Харесай

Блудствал и заснел 7-годишна – в ареста

Районна прокуратура-Пловдив притегли като обвинен 42-годишният Д.Д. за това, че на неустановена дата през 2021 година във вила в Родопската яка е блудствал със 7-годишно момиче, оставено от майката да го гледа.

Освен това пловдивчанинът е обвинен и за това, че на 10.10.2023 година в жилище в Пловдив е държал за себе си посредством осведомителна технология – фото и видеофайлове, представляващи нецензурен материали, за които са употребявани лица, ненавършили 18-годишна възраст.

Двете обвинявания са повдигнати в хода на следствието по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура-Пловдив.

Д.Д. е притеглен като обвинен за това, че през 2021 година във въпросната вила е снимал нецензурен материали на действителни блудствени дейности, за основаването на които е употребявано неустановено лице от женски пол, ненавършило 18-годишна възраст.

По това повдигнато обвиняване на 12 октомври 2023 година Районна прокуратура-Пловдив е внесла искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Д.Д.

Районен съд-Пловдив е постановил най-тежката мярка.

Разследването по случая е извършено от чиновници на Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “ под надзора на Районна прокуратура-Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР