Районна прокуратура–Пловдив привлече днес като обвиняеми четирима мъже от Пловдив

...
Районна прокуратура–Пловдив привлече днес като обвиняеми четирима мъже от Пловдив
Коментари Харесай

Четирима мъже са в ареста за жесток побой в центъра на Пловдив

Районна прокуратура–Пловдив притегли през днешния ден като обвинени четирима мъже от Пловдив за побой на 24-годишен. Спрямо единия обвинен, който е на 26-годишни е повдигнато и обвиняване за това, че е откраднал портфейла със сумата от 50 лв. на същия потърпевш.
Прочетете още
До случая се е стигнало, когато на 26 февруари 2023 година към 5 часа сутринта, 24-годишният мъж е излязъл от заведение в центъра на града и се отправил към улицата, с цел да спре такси. Наблизо имало таксиметров автомобил и той се запътил към него. Отворил вратата, само че видял, че вътре има клиент и я затворил по-силно. Подразнен от това му държание мъжът, който се намирал в купето, излязъл на открито и почнал да нанася удари на потърпевшия. След няколко минути към него се включил още трима мъже, негови познати, които били в заведението. Те също почнали да удрят 24-годишното момче, в резултата на което той получил изкълчване на лявата раменна става и други контузии по тялото.

След като спрели да го бият и си тръгнали, един от тях се върнал до потърпевшия и издърпал от ръката му портфейл с 50 лв. и документи. Пострадалият потърсил помощ в бензиностанция в града, откъдето извикали медицински екип. Той е бил откаран за обзор в болница. На 28 февруари 2023 година за побоя са открити и арестувани  Д.С на 26-години., С.А. на 26 години, С.Ч. на 34 години, и 33-годишният Й.Т. 

С разпореждане на наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура–Пловдив те са привлечени като обвинени и арестувани за период до 72 часа.

Действията по следствието не престават.

Снимка:Архив

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР