Районна прокуратура - Пловдив е образувала бързо производство по случая

...
Районна прокуратура - Пловдив е образувала бързо производство по случая
Коментари Харесай

Бързо производство за съветника, разбил устата на бившата си в Пловдив

Районна прокуратура - Пловдив е образувала бързо произвеждане по случая с общинския консултант от Съединение Иван Карабелов, който през уикенда бе задържан след сигнал за домашно принуждение, оповестява. Бившият правист на Басейнова дирекция – Пловдив бе отведен в пловдивско районно откакто дамата, с която преди живеел на фамилни начала, съобщила, че е жертва на експанзия. 

Сигналът е получен в събота. Преди два месеца поради обтегнати връзки, Карабелов и дамата, с която живеел, се разделили, като 2-годишният им наследник останал при майката. Двамата били пред сключване на съглашение за режим на рандеву. В събота Карабелов, който живее в Съединение, пристигнал да вземе детето от жилището на майката в квартал „ Смирненски ”, само че до момента в който тя настанявала детето в колата, двамата се скарали. Спорът прераснал в скандал, последвал удар в лицето на дамата. Тя се обадила на 112 и потърсила помощ. Мъжът почнал да обикаля с колата из квартала, последвал и различен по-силен удар. В диалог по телефона, от Второ районно ги посъветвали да отидат до полицията, само че Карабелов отказал. В последна сметка служителите на реда ги изчакали на адреса в „ Смирненски ” и по-късно мъжът и дамата били отведени за разпит в районното. 

В полицията Карабелов съобщил, че е определен за общински консултант в Община Съединение от листата на ГЕРБ. След приключването на 24- часовата мярка, Карабелов е освободен, а казусът е докладван на прокуратурата. Жената е изпратена за освидетелстване в Съдебна медицина. 

Очаква се резутатът от назначената от наблюдаващия прокурор съдебно- здравна експертиза, с цел да бъде повдигнато обвиняване на Карабелов. Издирват се и очевидци на експанзията.

Лидерът на ГЕРБ за Съединение Атанас Балкански съобщи, че ще беседва с Карабелов. След тази среща Балкански ще реши дали да изиска от Карабелов да се отдръпна от Общинския съвет, с цел да не петни името на ГЕРБ. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР