Районна прокуратура - Плевен разследва случай на стрелба, при който

...
Районна прокуратура - Плевен разследва случай на стрелба, при който
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва случай на стрелба по 19-годишен от полицейски служител

Районна прокуратура - Плевен проверява случай на пукотевица , при който 19-годишен юноша е с породена телесна щета. Изстрелът е създаден от полицейски чиновник през вчерашния ден при осъществяване на служебните му отговорности. Това оповестяват от Българска телеграфна агенция по информация на представителя на Окръжна прокуратура в Плевен заместник-окръжен прокурор Дияна Илиева.

Инцидентът е станал в региона на бул. " Христо Ботев " наоколо до Медицински университет. Образувано е досъдебно произвеждане.

Разследването е почнало предвид на местопроизшествието и се води от следовател, който все още към този момент има редица доказателства. При огледа са открити и конфискувани две гилзи, огнестрелното оръжие, взети са и обтривки на ръцете на служителя на реда. Разпитани са няколко очевидеца, изискани са и записи от камери за видеонаблюдение в региона, снимали случая, заяви още Дияна Илиева.

Предстои да се назначат голям брой експертизи, като балистична, съдебно-медицинска и видео техническа

Пострадалият юноша е настанен в болница. Той към този момент е претърпял интервенция и е в устойчиво положение, без заплаха за живота. Видът и характерът на породеното му телесно увреждане ще се открива със съдебно-медицинска експертиза и наличните медицински документи.

Разследването продължава. До момента няма информация по случая от ОДМВР - Плевен.
 Мъж атакува с нож две дами в Плевенско
Мъж атакува с нож две дами в Плевенско

След нападението той се барикадира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР