Районна прокуратура – Перник внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура – Перник внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Жена плаши полицаи, че ще ги зарази със СПИН в Радомир

Районна прокуратура – Перник внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Димитър Д. и Рая Г..

На 24 юли 2016 година, в Радомир, обвиненият Д. обиждал служители на реда и ги заплашил: „ познавам всички съдии и прокурори “, „ ще ви купя всичките “.

Същия ден, в постройката на районно управление (на МВР) – Радомир, той се заканил да ги „ уволни “ и да си „ търсят нова работа “, за да ги принуди да не изпълнят служебните се отговорности, свързани с правенето на писмена заповед за задържането му.

Неговата съучастничка в закононарушенията – Рая Г., също отправила по адрес на служителите на реда обидни думи и изрази, нанесла удари с крайници и ръце по служебния автомобил и хвърлила запалена цигара по тях.

Агресивната жена заплашила чиновниците на реда, че е „ болна от СПИН и ще ги болести съзнателно, в случай че я приближат “. Подобно държане траяло и по време на превозването й от Радомир до постройката на 01 районно управление (на МВР) ОД на МВР- Перник. Впоследствие обвинената нанесла удари с крайници и ръце по вратата на помещение за настаняване на арестувани лица – килия № 4, хвърляла предмети, предоставени й за персонално прилагане, крещяла и викала. С непристойните си дейности дамата целяла да принуди чиновниците на реда да не изпълнят отговорностите си и да не задържат лице, оповестено за търсене.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР