Районна прокуратура -Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура -Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Убиец, пуснат за добро поведение, изнасили жена

Районна прокуратура -Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против 42-годишен рецидивист, лежал в пандиза за ликвидиране. Този път М.С. е обвиняем за обезчестяване на дамата на братовчед му, което е осъществено от него в изискванията на рисков рецидив.

През 2009 година обвиненият М.К. бил наказан за ликвидиране на петнадесет години зад решетките. Осем години по-късно той бил предварително освободен от изтърпяване на останалата част на наказването по присъдата.

След като излязъл от пандиза той се свързал с негов братовчед – С.А., който му намерил работа на строителен обект в Перник и му разрешил да живее известно време в жилището му. За да може обвиненият да извършва постановената му пробационна мярка „ Задължителна регистрация по сегашен адрес “, килърът, пуснат на независимост за положително държание, се записал на адреса на роднината си. Една пролетна вечер домакинът отишъл на посетители дружно с дъщерята на фамилията, а в дома останала жена му, с която нямал брак, само че живеел на фамилни начала. Бившият пандизчия се възползвал от обстановката, опрял нож в гърлото й и я изнасилил. Жената била доста уплашена, тъй като знаела, че отсреща й има палач. Въпреки опълчването й, той я заставил да съблече облеклата си и я изнасилил на дивана. През цялото време ножът бил ориентиран към жертвата, прецизират от прокуратурата. Рецидивиститът траял да живее в дома на братовчед си и да изнасилва още няколко пъти жена му, която от боязън си мълчала. Насилената била удряна с юмруци в лицето. Заплахите траяли. Бившият пандизчия я стреснал, че в случай че показа на някого, ще избие всичките. Заради тази закана дамата се въздържала да опише на мъжа си.

Мълчанието й траяло от март до 13.05.2018, когато, на връщане от събор в Червен бряг, жертвата споделила на мъжа си, че няма да се прибере у дома в Перник, до момента в който той не изгони братовчед си. След като я попитал каква е повода, жертвата се разплакала и му разказала за изнасилванията.

Още същия ден двамата подали сигнал за случилото се в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Перник. В момента обвиненият се намира в пандиза в гр. Бобов дол, като по отношение на него е взета мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР