Районна прокуратура-Казанлък предаде на съд по бързо производство Г.В., на

...
Районна прокуратура-Казанлък предаде на съд по бързо производство Г.В., на
Коментари Харесай

8 месеца затвор и глоба за пиян шофьор

Районна прокуратура-Казанлък съобщи на съд по бързо произвеждане Г.В., на 46 година, за това че на 15 септември 2018 година в с. Овощник, общ. Казанлък е управлявал моторно транспортно средство - товарен автомобил с централизация на алкохол в кръвта, над 0,5 промила, а точно с 1,71 на хиляда, открито по надлежния ред с техническо средство „ Алкотест Дрегер ", оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

Г.В. е наказан през март 2015 година от Военен съд-Пловдив и през юли 2017 година от Районен съд-Казанлък, за действието по член 343б ал.1 от Наказателен кодекс - за ръководство на моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта над 1,2 на хиляда, открито по надлежния ред-престъпление по член 343б, ал.2 вр. член 343б, алинея 1 от Наказателния кодекс.

Г.В. е наказан на осем месеца „ отнемане от независимост “ при първичен “общ режим “ и „ санкция “ в размер на 500 лв.. Лишен е от право да ръководи моторно транспортно средство за период от една година. Определението на Районен съд-Казанлък е след съглашение и не предстои на митинг и обжалване

За деветмесечието на 2018 година Районна прокуратура-Казанлък е предала на съд общо 51 лица за закононарушение по чл.343б ал.1 и ал.2 от Наказателния кодекс, като те са били наказани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР