Районна прокуратура - Хасково разследва причините за пожар на територията

...
Районна прокуратура - Хасково разследва причините за пожар на територията
Коментари Харесай

Пожарът в Неохим тръгнал от въздухопровода в столовата

Районна прокуратура - Хасково проверява аргументите за пожар на територията на цех „ Неохим “ - Димитровград, зародил по-рано през днешния ден.

Около 09.30 часа в РУ-Димитровград е получен сигнал на телефон 112 за пожар в административна постройка, благосъстоятелност на „ Неохим “ ЕАД в Димитровград, която е ситуирана до централния вход, отвън индустриалните здания на завода, оповестиха от държавното обвиняване. На място са изпратени екипи на локалната пожарна, като след преодоляването на пожара е осъществен оглед на местопрестъпление от дежурна оперативна група от РУ-Димитровград.

По първични данни пожарът е зародил във въздухопровод, употребен от трапезария, ситуирана на първия етаж на постройката. Увредени са към 1000 кв.м. покривна структура, няма потърпевши хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.331, ал.1 от Наказателен кодекс. Материалните вреди, породени от пожара, са в развой на изясняване, като следва назначението на експертиза за определяне на точната причина за възникването му.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР