Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа под стража 38-годишен

...
Районна прокуратура-Хасково привлече като обвиняем и задържа под стража 38-годишен
Коментари Харесай

В Хасково задържаха руснак, "готвил" синтетични наркотици

Районна прокуратура-Хасково притегли като обвинен и задържа под стража 38-годишен краткотрайно пребиваващ у нас съветски жител за държане на наркотични субстанции.

В населявано от Дмитрий С. жилище на ул. " Оборище " в Хасково чиновници на полицията разкрили през вчерашния ден оборудвано за произвеждане на синтетични опиати помещение. Същия ден при инспекция в управлявания от обвинения лек автомобил били открити и две топчета от бяло кристално вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на метаамфетамин.

Предстои прокуратурата да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража ". Спрямо него в Районна прокуратура-Хасково се води и друго досъдебно произвеждане за ръководство на автомобил без удостоверение за правоуправление.

До момента Дмитрий С. е осъждан неведнъж, в това число и за държане на наркотични субстанции. Настоящото действие е осъществено в изпитателния период за предишно наказание, прецизират от пресцентъра на държавното обвиняване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР