Районна прокуратура - Бургас преди минути ги задържа за срок

...
Районна прокуратура - Бургас преди минути ги задържа за срок
Коментари Харесай

Ехрем от Айтос и Северин от Руен са най-бруталните каналджии у нас, прекарали с тир 121 мигранти край Средец

Районна прокуратура - Бургас преди минути ги задържа за период до 72 часа

Ехрем Хасан от Айтос и Северин Огнянов  от Руен са най-бруталните каналджии в цяла България, решили да станат милионери единствено с един-единствен курс. Двамата приятели в комбина прекарали през границата ни най-голямата група бежанци, хващани въобще в миналото у нас.  

Районна прокуратура - Бургас преди минути ги задържа за период до 72 часа. Ехрем и Северин са упрекнати в незаконно подкрепяне на 121 непознати жители да обитават и минават през територията на страната.



 Престъплението е осъществено на 21 август в Камено. То е квалифицирано по член 281, ал.2, т.1, предл.1, т.4 и т.5, вр. ал.1, вр. чл.20, ал.2 от Наказателен кодекс.

По време на следствието е открито, че непознатите жители, самоопределящи се като афганистанци, са транспортирани с товарен автомобил. Всички са минали границата ни по друг метод на територията на община Средец, където е бил сборният пункт и последвало превозването им с тир към вътрешността на страната.

Стигнали обаче едвам до прилежащия град Камено, където ги стопират граничните служители на реда.

Утре Районната прокуратура в Бургас ще изиска на двамата каналджии бъде наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР