Районна прокуратура-Ботевград разследва тежката катастрофа в района на село Скравена,

...
Районна прокуратура-Ботевград разследва тежката катастрофа в района на село Скравена,
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за тежката катастрофа край Ботевград

Районна прокуратура-Ботевград проверява тежката злополука в региона на село Скравена, оповестяват от държавното обвиняване. 

Тежкитя пътен случай стана към 18,00 ч. в понеделник сред селата Скравена и Новачене , в посока гр. Враца. Катастрофата е сред товарен автомобил, м. „ Мерцедес “. с полуремарке, пренасящ газ пропан-бутан, и лек автомобил, м. „ Тойота Ланд Крузер “.

" Вследствие на удара са потърпевши лидерът на лекия автомобил Г.Г. (на 60 години) и пътуващите с него – 13-годишните П.Н. и Т.Ц., Ц.Ц. (на 55 години), П.Д. (на 38 години), Ц.Д. (на 35 години), Д.Н. (на 33 години). Те са получили разнообразни по степен на тежест увреждани я. Към сегашния миг четирима от пасажерите са с заплаха за живота ", оповестяват от държавното обвиняване. 

Водачът на товарния автомобил – 56-годишният Л.К., е тестван с техническо средство за приложимост на алкохол, като тестът му е посочила негативен резултат , оповестяват от Районна прокуратура-Ботевград.

След получен сигнал за пътен случай неотложно е бил осъществен оглед на местопроизшествието. Иззети са материални доказателства. По делото са приобщени и участвалите в ПТП коли. На водачите са взети кръвни проби за алкохол и опиати. Проведени са разпити на очевидци за определяне на фактическата конюнктура на произшествието.

Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР