Районна прокуратура Благоевград предаде на съд общ работник в Специализирана

...
Районна прокуратура Благоевград предаде на съд общ работник в Специализирана
Коментари Харесай

Съдят служител на тубдиспансер, душил сестра

Районна прокуратура Благоевград съобщи на съд общ служащ в Специализирана болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести в Благоевград за причиняване на телесна щета на здравна сестра, описват от struma.com.

През февруари 2019 година основната здравна сестра Надка Мишева подала доклад, в който се посочвало, че обвиненият Васил Дичев не извършва съзнателно трудовите си отговорности.

На 28 януари 2021 година Мишева, която е основна сестра била на работа в поликлиниката. Докато вървяла към постройката на пулмологичното поделение обвиненият я доближил и нападнал. Нанесъл ѝ удар с ръка в региона на лицето. Пострадалата извикала и в резултат на загуба на равновесие паднала на земята. В идващия миг Васил Дичев мощно я блъснал с крайник в региона на гърдите, навел се над нея и стиснал шията ѝ с ръце.

Пострадалата била открита от сътрудници, които ѝ оказали незабавна здравна помощ.

В приложената към досъдебното произвеждане здравна документи са разказани породените на Надка Мишева травматични увреждания- разтърсване на мозъка, травми в региона на главата и на гръдния панер, фрактура на ребро, отток и кръвонасядания.

Предстои делото против обвинения да продължи в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР