Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Съдят мъж, разпространявал порно с деца

Районна прокуратура – Благоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против В.К. за осъществено от него закононарушение по член 159, алинея 4, т. 1, вр. член 159, алинея 2, вр. чб. 26, алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 159, алинея 6, прочие 1 от Наказателен кодекс.

В интервала от 16.07.2017 година до 12.03.2019 година обвиненият популяризирал посредством компютърна настройка нецензурен материал, за основаването на който са употребявани лица, изглеждащи ненавършили осемнадесетгодишна възраст. Общо 32 незаконни действия били осъществени от него от жилище в гр. Благоевград, като К. свалял, записвал, споделял файловете с голям брой неустановени лица. За задачата била употребена компютърна стратегия „ µTorrent”, предопределена за замяна на файлове в интернет на правилото от точка до точка в P2P, чрез обичай торент протокол.

Той е притеглен в качеството на обвинен и за държане на нецензурен материали – 288 видео файлове и файлове с фотографски изображения в електронен формат с присъединяване на деца.

Предстои наказателното произвеждане против В.К. да продължи в съда, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР