Районна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Трима ученици се възползваха от седмокласничка в тоалетна, ето какво стана после

Районна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против малолетните А.И., Т.Т. и П.П. за осъществено от тях закононарушение по член 151, алинея 2, т. 3, вр. алинея 1, вр. член 63, алинея 1, т. 3 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване, съобщи " Флагман ". Тримата обвинени били възпитаници в 10-ти клас в гр. Криводол, като поддържали другарски връзки между тях. Около обяд на 20.03.2018 година единият от тях – А.И., имал спогодба с Н.Б., ученичка в 7-ми клас, да се срещнат в двора на необитаемо учебно заведение в с. Галатин за интимна непосредственост.

``
реклама

По време на полов контакт сред двамата във външната тоалетна пристигнали Т.Т. и П.П. След изразено от Н.Б. единодушие „ да прави секс “ и с другите две момчета, те осъществили желанията си. В същия ден момичето споделило претърпяното с приятелката си. По-късно Н.Б. разказала за случилото си и на братовчедката си, обаче обременена от възприятието за боязън, прикрила истината пред нея, като обяснила, че била принудително принудена да се съвкупява с тримата момчета.

Това стимулирало нейната близка да се обърне за подпомагане към органите на полицията. Впоследствие, в хода на подхванатата оперативно-издирвателна и процесуална активност, Н.Б. признала, че е излъгала за съществуването на принуждение. Тя прецизирала, че сама е поискала половите контакти с обвинените, които били осъществени без каквато и да е физическа или психическа насила по отношение на нея. Предстои делото против тримата обвинени възпитаници да продължи в съда.

Макар и малолетни, само че като са разбирали свойството и смисъла на осъщественото и са могли да управляват постъпките си, се съвкупили с лице, ненавършило 14-годишна възраст. Предвид малолетната възраст на потърпевшата съвкуплението с нея е закононарушение, без значение от нейното единодушие за половия контакт.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР