Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Н.Г., на

...
Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем Н.Г., на
Коментари Харесай

Мъж открадна чантата на жена на зебра, друга я влачи 3 метра на земята в Казанлък

Районна прокуратура – Стара Загора притегли като обвинен Н.Г., на 30 година, за това, че на 22.04.2023 година в Казанлък е лишил непознати движими движимости – дамска чанта с намиращите се в нея мобилен телефон, документи и пари, всичко на обща стойност 657 лв.. Това оповестиха през днешния ден от Апелативната прокуратура в Пловдив.

На 22.04.2023 година през нощта, към 03.30 часа, потърпевшата пресичала кръстовище на пешеходна пътека в централната част на Казанлък. Н.Г. минал около нея и дръпнал мощно дамската й чанта, дръжката се скъсала. Н.Г. лишил чантата и побягнал в незнайна посока. Оставил мобилния телефон в заложна къща. След откриване на закононарушението част от движимостите са върнати на потърпевшата.

На 21.04.2023 година през нощта Н.Г. е открит като причинител и на друго закононарушение – опит за обир. Той се опитал да отнеме чанта от друга жена, само че не съумял. Пострадалата била съборена на земята и Н.Г. я влачил към 3 метра, като дърпал чантата й.

Мъжът не е осъждан до момента, само че заради високата степен на социална заплаха на действието, наблюдаващият прокурор през днешния ден ще внесе в Районен съд - Казанлък искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР