Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем М.С., на

...
Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем М.С., на
Коментари Харесай

Мъж заключи жена си и дето за един месец в Казанлък

Районна прокуратура – Стара Загора притегли като обвинен М.С., на 40 година, за това, че от началото на месец август 2022 година до 05.09.2022 година в гр. Казанлък незаконно е лишил от независимост 32-годишна жена. Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение, по метод непосилен и рисков за здравето на потърпевшата и лишаването от независимост е траяло повече от две денонощия. 

М.С. живеел на брачен начала с потърпевшата жена и имали четири деца. На 05.09.2022 година бащата на потърпевшата съобщил на тел.112, че не е виждал щерка си към този момент месец и половина и има подозрения, че М.С. я държал заключена в дома им.

Явилите се на място полицейски чиновници открили, че жилището е затворено, само че от него се чувало звук. Със съдействието на екип на ПБЗН отворили вратата и разкрили потърпевшата и едно от децата ѝ. Жената била с контузии. Приведена е в болнично заведение за оказване на здравна помощ.

Установено е, че М.С. е правил и преди принуждение по отношение на жена си. Поради тази причина са му налагани от съда ограничаващи ограничения по Закона за отбрана от домашно принуждение.

Обвиняемият М.С. е арестуван за скок до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Районна прокуратура - Стара Загора да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР