Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем И.С., на 24

...
Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем И.С., на 24
Коментари Харесай

24-годишен напада пловдивчанки на улицата

Районна прокуратура – Пловдив притегли като обвинен И.С., на 24 година, за това, че предизвикал лека телесна повреди по хулигански повреди на  29-годишната Р.Б.

На 15 март 2023 година в Пловдив, И.С. се намирал в подлез в центъра.

Жената предходна около него.

В едни миг той се обърнал към преминаващата зад него жена и без да й каже нищо й нанесъл удар с крайник в региона на лявото бедро, след което си тръгнал.

Пострадалата е подала сигнал във Второ районно управление (на МВР) и в резултат на осъществените оперативно – издирвателни мероприятия причинителят е бил открит.

Действията са му били записани на охранителна камера в подлеза.

По досъдебното произвеждане са осъществени разпити на очевидци, различаване, конфискувани материални доказателства – записи от камери.

И. С. е престъпно проявен и осъждан за обири и безчинство.

Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои през днешния ден, 20 март 2023 година, да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.

При следствието са събрани доказателства, че това не единична демонстрация на И.С., който и различен път е нападал и удрял дами на улицата в Пловдив.

В тази връзка прокуратурата се обръща с апел, в случай че има други потърпевши дами от И.С.,чиято фотография е приложена към прессъобщението, дано неотложно се свържат с полицията или прокуратурата.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР