Районна прокуратура – Пловдив е внесла протест срещу определението на

...
Районна прокуратура – Пловдив е внесла протест срещу определението на
Коментари Харесай

Прокуратурата иска постоянен арест за 35-годишната Стела Алексиева, майка на малтретираното дете

Районна прокуратура – Пловдив е внесла митинг против определението на Районния съд, с което майката на грубо измъчваното 5-годишно дете от Пловдив Стела Алексиева е освободена с мярка „ подписка “.

Това заяви зам.-районният прокурор и представител на Районната прокуратура Атанас Илиев. Делото ще бъде гледано от Окръжния съд в четвъртък, заяви БНР.

Припомняме, че прокуратурата повдигна обвинявания за домашно принуждение над момченцето по отношение на 35-годишната Стела Алексиева и 35-годишния му пастрок Петър Чернев. Двамата бяха задържани, а предишния петък районният съд остави зад решетките Чернев. До обвиняването против двамата се стигна откакто родственик на детето забелязал на главата му огромна рана.

След като е известена полицията момченцето незабавно е било изведено от фамилията и му е обезпечена протекция. Разследващите са открили, че против него от ноември предходната година неведнъж е проявявана физическа и вербална експанзия, било е унижавано, правени са му фотоси и видеа от сцените на принуждение. Впоследствие стана ясно, че биологичният му татко се е върнал от Германия, където живее и работи, като желае да поеме грижите за сина си.

Междувременно момченцето претърпя интервенция в Клиниката по пластично-възстановителна и естетична хирургия на УМБАЛ „ Св. Георги “. Детето сега се възвръща в болничното заведение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР