Районна прокуратура – Перник привлече в качеството на обвиняем и

...
Районна прокуратура – Перник привлече в качеството на обвиняем и
Коментари Харесай

Прокуратурата привлече като обвиняем мъж за изнудване, придружено със заплаха за убийство

Районна прокуратура – Перник притегли в качеството на обвинен и задържа мъж за изнудване, съпроводено със опасност за ликвидиране, оповестява БНР. 

На 12 октомври м.г. в град Радомир обвиненият заплашил с принуждение 34-годишен мъж. За да го принуди да принуди да съобщи парични суми в размер на 47 000 евро и 100 000 лв. на други лица, той му декларирал, че ще бъде запалено фамилията и имуществото му. 

Престъпното действие било съпроводено със опасност за ликвидиране и причиняване на лека телесна щета. По делото е открито, че на 16 и на 17 януари т.г., обвиненият за да набави за себе си имотна полза принудил пострадалия да му съобщи част от поисканата парична сума. 

В резултат на това на потърпевшия била породена имотна щета в размер на 1 000 лв.. С разпореждане на прокурор обвиненият е арестуван за период до 72 часа. Разследването продължава взаимно с Групово дело „ БОП “. Предстои да бъде импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР