Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда

...
Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

41-годишен рани тежко в гърдите и корема опонент, съдят насилника

Районна прокуратура – Перник е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Г.И. за осъществено тежко нахлуване с нож на К.К., оповестиха от държавното обвиняване.

Обвиняемият И. (на 41 години) е неведнъж осъждан. Работел като кравар в с. Слаковци, община Брезник.

На 01.06.2019 година в селото се провеждал събор, като денем Г.И. пил алкохол дружно с близки и другари. Около 23 ч. отишли в дома му и траяли да се наливат. Не след дълго към тях включила компания мъже, измежду които бил К.К. Още с влизането в къщата почнали пререкания с обвинения, които прераснали в сборичкване. И. взел от масата нож и опитал да нанесе удар на единия от мъжете, само че не съумял. В идващия миг обаче пробол с ножа К.К. в региона на гърдите. Пострадалият паднал на пода облян в кръв. Веднага бил подаден сигнал в полицията и в Бърза помощ. К. би откаран в столична болница, където му била осъществена животоспасяваща интервенция.

От осъществената в досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза е видно, че потърпевшият е получил травматични увреждания – прободно-порезно пострадване в региона на гръдния панер, проникващо в гръдната и коремна кухини, с пострадване на диафрагмата, черния дроб и капсулата на слезката и настъпил хеморагичен потрес. При неоказване на своевременна и висококвалифицирана здравна помощ безспорно е щял да настъпи гибелен резултат. Причинената на К.К. тежка телесна щета довела до непрекъснато общо разстройство на здравето, рисково за живота.

Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР