Районна прокуратура – Монтана се самосезира по случая с мъжът

...
Районна прокуратура – Монтана се самосезира по случая с мъжът
Коментари Харесай

Ефектът BulNews: Прокуратурата подхвана насилникът от Монтанско, тормозил жена си и заплашвал я с убийство

Районна прокуратура – Монтана се самосезира по случая с мъжът от Монтанско, който редовно тормозел жена си, а на Нова година я заключил и заплашил с ликвидиране. 
За фамилната драма заяви първо организация BulNews. Единствено пред медията ни 32-годишната Жаклин описа разтърсващата история на връзките й с 35-годиният Красимир.



След като бе дадена публичност на многочислените брутални прояви на принуждение против дамата, прокуратурата взе светкавични ограничения. Започната е инспекция на изнесените обстоятелства и следва да бъде формирано досъдебно произвеждане, оповестяват от държавното обвиняване.
„ Районна прокуратура – Монтана се самосезира по информация в медии за упражнено принуждение по отношение на жена. В изявленията са изнесени данни за редовно практикуване на душевен и физически тормоз върху потърпевшата от страна на мъжа от с. Владимирово, с който живеела на фамилни начала. Представен е и снимков материал с забележими следи от побой.
Прокуратурата разпореди осъществяване на инспекция на всички обстоятелства и условия, свързани със случая. По резултати от нея ще бъде направена преценка за формиране на досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение в изискванията на домашно принуждение “, се споделя още в прессъобщението на прокуратурата.
Понастоящем в органите на полицията и в прокуратурата не са постъпвали тъжби или сигнали, касаещи съответния случай, прецизират от държавното обвиняване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР