Районна прокуратура – Монтана е предала на съд Д.В. за

...
Районна прокуратура – Монтана е предала на съд Д.В. за
Коментари Харесай

Ненормалник опря нож в гърлото на учителка в Монтана, застави я да свали гащите си

Районна прокуратура – Монтана е предала на съд Д.В. за осъществен от него опит за съвкупление с жена в центъра на града. Това оповестиха от Апелативна прокуратура. Около 5:30 ч. на 06.06.2016 година потърпевшата Т.Ц. тръгнала за работа в образователно заведение в Монтана. Валял мощен дъжд и тя била с чадър. Жената вървяла по нормалния си маршрут – от бул. " Ал. Стамболийски “, през градския площад, около хотел " Житомир “. Тя съвсем била стигнала постройката на гимназията, когато до оградата, тъкмо против павилиона за закуски, някой я хванал откъм гърба и й опрял нож в гърлото. Мъжки глас я заплашил " Събувай гащите, че ще ти прережа гърлото “.

Пострадалата доста се изплашила и предложила на нападателя да вземе чантата й, само че той още веднъж й заповядал да си смъкна панталоните. Ужасена от протичащото се Т.Ц. му се подчинила. Обвиняемият, продължавайки да опира ножа в гърлото на дамата, се опитал да реализира сексуален акт с нея, само че не съумял. В един миг потърпевшата се отскубнала от Д.В. и се затичала към входа на гимназията, само че той още веднъж я настигнал. И при вторият опит за съвкупление той още веднъж не съумял да осъществя желанията си.

Когато на открито се посочил охранител, той бързо избягал. Впоследствие причинителят на опита за обезчестяване бил открит. В хода на досъдебното произвеждане той се е признал за отговорен, като декларирал, че нападнал дамата и съобщил детайлности за метода на осъществяване на закононарушението. Предстои делото да продължи в съда. Понастоящем обвиненият Д.В., който е осъждан, изтърпява следващо наложено му наказване " отнемане от независимост “ в пандиза във Враца за различен опит за съвкупление.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР