Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат

...
Районна прокуратура – Кюстендил предаде на съд обвиняеми за разврат
Коментари Харесай

Пастрок развращава 9-годишно момиче пред очите на майка й

Районна прокуратура – Кюстендил съобщи на съд обвинени за разврат по отношение на малолетно момиче. В съда е импортиран обвинителен акт срещу  Г.В., на 54 години и дамата, с която живее - Д. Д. на 43 г. 

Обвиняемата Д.Д. сама отглеждала щерка си, родена през 2007 година

През 2016 година в интернет уебсайт дамата се срещнала с Г.В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала дружно с малолетната си щерка, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на разнообразни места в България - в курорт Боровец, с. Кранево, гр. Банско. По този метод целял и се сближил с майката и дъщерята.

В интервала от м. юни 2016 година до м. юли 2018 година обвиненият Г.В. направил дейности за да възбуди полово предпочитание без съвкупление във връзка с лице, ненавършило 14-годишна възраст.

В съучастничество с майката на потърпевшото момиче – обвинената Д.Д., обвиненият склонявал детето да следи действителни полови сношения сред лица от друг пол.

От страна на обвинения Г.В. закононарушението е осъществено посредством състояние на взаимозависимост, а от страна на обвинената Д.Д. - посредством състояние на контрол, в качеството й на майка и легален представител на малолетната.

Предстои делото да продължи в съда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР