Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност 51-годишен поданик

...
Районна прокуратура – Добрич привлече към наказателна отговорност 51-годишен поданик
Коментари Харесай

Задържаха британец, нарязал гумите на 56 коли в Добрич


Районна прокуратура – Добрич притегли към наказателна отговорност 51-годишен гражданин на Кралство Англия, дълготрайно пребиваващ в България, който увредил незаконно 56 леки автомобила в регионалния град. Д.У. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането му пред съда за установяване на мярка за неотклонение.

Вечерта на 21 декември 2022 година 51-годишният мъж дружно със фамилията си посетили родственици на дамата. Поради повдигания от фамилията звук, съседи създали забележка. Това разгневило британеца, който под въздействието на използвания при гостуването алкохол, влезнал в спор с тях. Около 02:15 часа, той напуснал дома на своите близки, счупил стъклото на входната врата на блока, в който живеят, и почнал да реже гумите на колите, паркирани на паркинг начело. След това траял и към прилежащия блок. Така Д.У. съумял да повреди 56 автомобила, паркирани пред жилищни блокове. 

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Районната прокуратура в Добрич. Предстои настояването за налагане на най-тежката мярка „ задържане под стража “ по отношение на обвинения да бъде импортирано за разглеждане, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР